Ahhoz, hogy felhasználót tudjon eltávolítani a MyMCN fiókból kövesse az alábbi utasításokat:

  1. A fenti menüpotban kattintson a mymcn_hu_7 gombra. Majd válassza ki a «Felhasználók» menüpontot a bal oldali menüben.
  2. Kattintson a felhasználónév melletti piros “X”-re.
  3. A művelet megerősítéséhez kattintson az  «Eltávolítás» gombra.



Megjegyzés:

A felhasználó fizikai eltávolítása helyet használja inkább a «Nincs jogosultsága» opciót a hozzáférési szintben és ezt állítsa be a MyMCN fiókban. Ebben az esetben a felhasználó számára tiltva van a MyMCN fiókba való belépés, viszont archiválódik a felhasználó a rendszerben és bármikor megváltoztatható számára a hozzáférési szint.




Megjegyzés:

Ha az eltávolított felhasználó hozzá van rendelve a Virtuális alközpontban egy belső rövid számhoz (mellékhez), akkor a hozzárendelése a belső számhoz megszűnik. Ebben az esetben minden információ és adat a hívásairól elmentődik a rendszerben.



Lásd még:

  • Mire jó a hozzáférési szint
  • Hogyan tudok hozzáadni új felhasználót a MyMCN fiókba
  • Hogyan tudom megváltoztatni a felhasználó adatait és a hozzéférési szintet